Go! Make disciples – multiply simple churches

Koulutusviikonloppu Vaasassa 20.-22.3.2020

Haluatko tehdä opetuslapsia Jeesukselle? Haluatko nähdä Jumalan valtakunnan laajenevan kirkon seinien ulkopuolelle? Haluatko tehdä opetuslapsia, jotka tekevät opetuslapsia ja olla mukana ruohonjuuritason liikehdinnässä? Jos vastasit edellisiin kyllä, silloin tämä viikonloppu saattaa olla sinua varten. Viikonlopun aikana saat käytännöllistä varustusta opetuslasten tekemiseen ja yksinkertaisten ryhmien (simple churches) perustamiseen kodeissa tai muissa paikoissa.

Viikonlopun tavoitteet osallistujille ovat:

  • Jakaa näkyä opetuslasten ja ryhmien moninkertaistamisesta.
  • Auttaa tunnistamaan omassa sosiaalisessa ympäristössä olevat ihmiset, joiden pariin on lähetettynä.
  • Kouluttaa kertomaan oma tarina ja hyvä uutinen Jeesuksesta ja Jumalan valtakunnasta.
  • Opettaa tekemään opetuslapsia Discovering Bible Studyn (DBS) avulla.
  • Antaa perustiedot siitä, kuinka yksinkertaisia ryhmiä (simple church) perustetaan ja kuinka ne toimivat.
  • Soveltaa viikonloppuna opittua käytännössä ja oppia kouluttamaan muita.
  • Viikonloppu sisältää parin tunnin osion henkilökohtaista koulutusta ja harjoitusta ihmisten parantamiseen ja evankeliumin kertomiseen.

Puhujat: Charles Kridiotis (Ruotsi), Miika and Janica Kaunismäki, Sami Blommendahl and Otto Peltola jakavat heidän oivalluksiaan ja kokemuksiaan. Viikonlopussa on myös paljon aikaa käytännön harjoitteluun (mm. Discovery Bible Study), keskusteluun, kysymyksiin ja vastauksiin.

Ajankohta: Koulutus alkaa pe 20.3. klo 18 ja päättyy su 22.3. klo 14.

Huom! Sinun odotetaan osallistuvan koko viikonloppuun. Emme voi valitettavasti tarjota mahdollisuutta osallistua vain osaan koulutuksesta.

Paikka: Keidas-seurakunta, Varastokatu 7, 65100 Vaasa

Majoitus: Jokainen osallistuja vastaa omasta majoituksestaan viikonlopun aikana.

Ruokailu: Kahvi, tee ja pikkupurtava sisältyy osallistumismaksuun. Jokaisena päivänä on varattu aikaa ruokailuihin paikallisissa ravintoloissa, joissa itse kukin maksaa omat ruokailunsa.

Osallistumismaksu:

  • 30€ opiskelijat
  • 45€ niiltä, joilla on matala tulotaso
  • 60€ niiltä, joilla on hyvä tulotaso

Voit valita itsellesi sopivan hinnan. Ajatuksena on, että ne, joilla on taloudellisesti tiukempaa, voivat osallistua edullisemmalla hinnalla ja ne, joilla on enemmän varaa, voivat maksaa suuremman osallistumismaksun. Tällä tavoin voimme tukea yhteisvastuullisesti toinen toisiamme.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä ilmoittautumislomake etusivulla sekä maksamalla osallistumismaksun tilille: KN Art, FI40 1528 3500 0671 81. Sinua ei rekisteröidä osallistujaksi ennen kuin olet maksanut sen. Laita maksuun viesti: Vaasan koulutus + oma nimesi. Ilmoittautuminen tulee tehdä perjantaihin 13.3. mennessä. Viikonloppuun otetaan 40 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kun osallistujamäärä on tullut täyteen, ilmoittautuminen sulkeutuu.

Kysymyksiä: Jos sinulla on kysymyksiä viikonloppuun liittyen, voi tottaa yhteyttä: Kai Niemelä (kai.niemela@live.fi) tai Miika ja Janica Kaunismäki (kaunismaet@gmail.com).

Lopuksi: Koulutukseen osallistuneet voivat saada lisävalmennusta liittymällä houp.fi-verkostoon.

Levitä tietoa koulutusviikonlopusta muillekin.

Lämpimästi tervetuloa!